Ekologiska Ansiktsbehandlingar

Upptäck nyckeln till en strålande och frisk hud hos Beauty for My Skin i Katrineholm. Välkommen till en hudvårdsvärld där varje stund är en inbjudande upplevelse där din hudhälsa är i fokus. Låt oss guida dig genom en hudvårdsresa till en mer balanserad hud.

Boka nu

Här kan du boka din tid för Ekologisk ansiktsbehandling.

Ekologiska ansiktsbehandlingar

 • Ekologisk ansiktsbehandling 695 SEK

  60 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling Plus 840 SEK

  Inkluderar trådning eller färgning av ett behandlingsområde. 90 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling Lyx 970 SEK

  Inkluderar trådning och/eller färgning av två behandlingsområde. 110 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling mini 450 SEK

  30 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling mini Plus 595 SEK

  Inkluderar trådning eller färgning av ett behandlingsområde. 60 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling mini Lyx 725 SEK

  Inkluderar trådning och/eller färgning av två behandlingsområde. 80 minuter

 • Naturligt facelift 875 SEK

  75 minuter

 • Naturligt facelift Plus 1 020 SEK

  Inkluderar trådning eller färgning av ett behandlingsområde. 115 minuter

 • Naturligt facelift Lyx 1 150 SEK

  Inkluderar trådning och/eller färgning av två behandlingsområde. 125 minuter

Vad är ekologiska ansiktsbehandlingar?

Ekologiska ansiktsbehandlingar innebär att man använder naturliga och miljövänliga produkter som är fria från kemikalier, parabener och syntetiska tillsatser. Dessa behandlingar är speciellt utformade för att vara skonsamma mot både din hud och miljön, samt ge dig en fräsch och hälsosam hud.

Varför välja Beauty For My Skin för ekologiska ansiktsbehandling i Katrineholm

Att välja ekologiska ansiktsbehandlingar hos Beauty For My Skin i Katrineholm är ett utmärkt val av flera anledningar:

Fokus på hållbarhet: Vi på Beauty For My Skin prioriterar miljön genom att endast använda 100% ekologiska och veganvänliga produkter i sina ansiktsbehandlingar. Det innebär att du bidrar till en mer hållbar och miljövänlig skönhetsvård när du väljer oss.

Skräddarsydda behandlingar: Vi har lång erfarenhet och kunskap om ekologiska ansiktsbehandlingar och kan anpassa dem efter dina individuella behov och önskemål.

Hälsosam hudvård: Genom att använda ekologiska och naturliga produkter undviker du kemikalier, parabener och syntetiska tillsatser som kan skada din hud och miljön. Detta främjar en fräsch och hälsosam hud som strålar av naturlig skönhet.

Expertis och rådgivning: Vi har en gedigen kunskap om hudvård och ekologiska produkter. Vi kan ge dig råd och tips om hur du bäst tar hand om din hud för att bevara dess naturliga skönhet.

Therapist som masserar

Våra ekologiska ansiktsbehandlingar

Hos oss på Beauty For My Skin erbjuder vi olika paket av ekologiska ansiktsbehandlingar för att möta dina individuella behov och önskemål. 

Ekologisk Ansiktsbehandling

Denna 60-minuters ekologiska ansiktsbehandling ger din hud en grundlig och skonsam rengöring med hjälp av 100% ekologiska och veganvänliga produkter. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling av ansikte och dekolletage, massage av dekolletage, överarmar, nacke, hårbåtten och ansiktet för att lösa upp spänningar. Avslutningsvis appliceras en svalkande och ansiktsolja. Resultatet är en fräsch, återfuktad och strålande hud som känns naturligt mjuk och smidig.

Ekologisk Ansiktsbehandling Plus 

Ekologisk ansiktsbehandling Plus är en 90-minuters behandling som tar din ansiktsbehandling till nästa nivå. Denna behandling inkluderar alla steg från den grundläggande ekologiska ansiktsbehandlingen. I denna plus behandlding får du möjligheten att välja till ett önskat område du vill tråda eller färga.

Ekologisk Ansiktsbehandling Lyx 

Den lyxiga 110-minuters ekologisk ansiktsbehandling Lyx erbjuder en heltäckande och avkopplande upplevelse för din hud. Behandlingen innefattar alla element från ekologisk ansiktsbehandling Plus.

Utöver inkluderas möjligheten att välja två valfria områden att göra en tråd eller färgbehandling på. Med användning av 100% ekologiska och veganvänliga produkter, är ekologisk ansiktsbehandling Lyx det ultimata valet för dig som vill lyxiga till det lite extra och få en komplett behandling av ansiktet.

ansiktbehandling haka
kvinna som får ansiktitsbehandling
Ekologisk Ansiktsbehandling Mini 

Ekologisk ansiktsbehandling mini är en snabb och effektiv 30-minuters behandling som ger din hud en uppfräschning.

Denna behandling inkluderar en grundlig rengöring, peeling, hårbotten massage. Avslutningsvis en svalkande mask och en ansiktsolja, alla baserade på 100% ekologiska och veganvänliga produkter. Perfekt för dig som vill prova på eller vill ha en mindre omfattande behandling och fortfarande vill ge din hud lite kärlek och omtanke, utan att kompromissa med kvalitet.

Ekologisk Ansiktsbehandling Mini Plus 

Ekologisk ansiktsbehandling mini plus är en 60-minuters behandling Har du möjlighet att välja till ett område som du önskar att tråda eller färga.

Avslutningsvis appliceras en svalkande mask och en ansiktsolja. Resultaten är en uppfräsching av huden samt en inramning av ansiktet.

Ekologisk Ansiktsbehandling Mini Lyx 

Ekologisk ansiktsbehandling mini lyx är en 80-minuters behandling som ger din en lyxigare upplevelse inom ramen för en mini-behandling. Denna behandling inkluderar alla steg från ekologisk ansiktsbehandling mini. Utöver detta får du möjligheten att välja till två valfria områden att tråda eller färga för att få en komplett helhets behandling av ansiktet.

Naturligt Facelift 

Naturligt facelift är en 75-minuters behandling som fokuserar på att ge din hud en lyftande och uppstramande effekt på ett naturligt sätt. Genom användning av speciella tekniker och våra ekologiska produkter ger vi din hud elasticitet och kontur. 

Naturligt Facelift Plus

Naturligt facelift plus är en förlängd 105-minuters behandling som tar naturligt facelift till nästa nivå. Utöver alla steg från Naturligt facelift inkluderar denna behandling möjligheten för dig ett välja till ett område att tråda eller färga. 

Naturligt Facelift Lyx

Naturligt facelift lyx är den ultimata 125-minuters behandlingen för en lyxig och naturlig ansiktslyftning. Denna omfattande behandling inkluderar alla steg från både Naturligt facelift och inkluderar att du har möjligheten till att välja två valfria områden att tråda och färga vilket innebär att du får en komplett helhets upplevelse.

Beautiful woman having spa facial massage in beauty salon

Boka din ekologiska ansiktsbehandling idag

Ge ditt ansikte en kärleksfull behandling med våra ekologiska ansiktsbehandlingar, som ger näring och naturlig lyster. Boka din tid idag och investera i din naturliga skönhet!