Ekologiska Ansiktsbehandlingar

En frisk hud är en hud i balans.

Välkommen till Beauty for my skin, din ekologiska hudvårdssalong i Katrineholm. Hos oss hittar du de bästa och mest skonsamma behandlingarna för din hud, vilket bidrar till en naturlig skönhet som strålar inifrån och ut.

Boka nu

Här nedan kan du boka din tid för Ekologisk ansiktsbehandling.

Ekologiska ansiktsbehandlingar

 • Ekologisk ansiktsbehandling 695 SEK

  60 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling 695 SEK

  60 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling Plus 840 SEK

  Inkluderar trådning eller färgning av ett behandlingsområde. 90 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling Lux 970 SEK

  Inkluderar trådning och/eller färgning av två behandlingsområde. 120 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling mini 450 SEK

  30 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling mini Plus 595 SEK

  Inkluderar trådning eller färgning av ett behandlingsområde. 60 minuter

 • Ekologisk ansiktsbehandling mini Lyx 725 SEK

  Inkluderar trådning och/eller färgning av två behandlingsområde. 120 minuter

 • Naturligt facelift 875 SEK

  75 minuter

 • Naturligt facelift Plus 1 020 SEK

  Inkluderar trådning eller färgning av ett behandlingsområde. 115 minuter

 • Naturligt facelift Lyx 1 150 SEK

  Inkluderar trådning och/eller färgning av två behandlingsområde. 145 minuter

Vad är ekologiska ansiktsbehandlingar?

Ekologiska ansiktsbehandlingar innebär att man använder naturliga och miljövänliga produkter som är fria från kemikalier, parabener och syntetiska tillsatser. Dessa behandlingar är speciellt utformade för att vara skonsamma mot både din hud och miljön, samt ge dig en fräsch och hälsosam hud.

Varför välja Beauty For My Skin för ekologiska ansiktsbehandling i Katrineholm

Att välja ekologiska ansiktsbehandlingar hos Beauty For My Skin i Katrineholm är ett utmärkt val av flera anledningar:

1. Fokus på hållbarhet: Vi på Beauty For My Skin prioriterar miljön genom att endast använda 100% ekologiska och veganvänliga produkter i sina ansiktsbehandlingar. Det innebär att du bidrar till en mer hållbar och miljövänlig skönhetsvård när du väljer oss.

2. Skräddarsydda behandlingar: Vi har lång erfarenhet och kunskap om ekologiska ansiktsbehandlingar och kan anpassa dem efter dina individuella behov och önskemål. Vi erbjuder egenblandade peelings och ansiktsmasker som är skräddarsydda för att passa just din hudtyp.

3. Hälsosam hudvård: Genom att använda ekologiska och naturliga produkter undviker du kemikalier, parabener och syntetiska tillsatser som kan skada din hud och miljön. Detta främjar en fräsch och hälsosam hud som strålar av naturlig skönhet.

4. Expertis och rådgivning: Vi har en gedigen kunskap om hudvård och ekologiska produkter. Vi kan ge dig råd och tips om hur du bäst tar hand om din hud för att bevara dess naturliga skönhet.

Therapist som masserar

Våra priser och ekologiska ansiktsbehandlingar i Katrineholm

Hos Beauty For My Skin i Katrineholm erbjuder vi ett brett utbud av ekologiska ansiktsbehandlingar för att möta dina individuella behov och önskemål. Här är en lista över våra behandlingar och priser:

Ekologisk Ansiktsbehandling (60 Minuter) – 650 Kr

Denna 60-minuters ekologiska ansiktsbehandling är designad för att ge din hud en grundlig och skonsam rengöring med hjälp av 100% ekologiska och veganvänliga produkter. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, ånga, porrengöring, applicering av en anpassad ansiktsmask samt avslutande fuktighetskräm. Resultatet är en fräsch, återfuktad och strålande hud som känns naturligt mjuk och smidig.

Ekologisk Ansiktsbehandling Plus (90 Minuter) – 840 Kr

Ekologisk ansiktsbehandling Plus är en 90-minuters behandling som tar din ansiktsbehandling till nästa nivå. Denna behandling inkluderar alla steg från den grundläggande ekologiska ansiktsbehandlingen. Dessutom får du njuta av en avkopplande ansikts- och nackmassage som ger en djupare känsla av välbefinnande och avslappning.

Ekologisk Ansiktsbehandling Lux (120 Minuter) – 970 Kr

Den lyxiga 120-minuters ekologisk ansiktsbehandling Lux erbjuder en heltäckande och avkopplande upplevelse för din hud. Behandlingen innefattar alla element från ekologisk ansiktsbehandling Plus.

Utöver detta får du även ett återfuktande serum och en hand- och armmassage som bidrar till total avslappning och välbefinnande. Med användning av 100% ekologiska och veganvänliga produkter, är ekologisk ansiktsbehandling Lux det ultimata valet för dig som söker en lyxig och holistisk ansiktsbehandling.

ansiktbehandling haka
kvinna som får ansiktitsbehandling
Ekologisk Ansiktsbehandling Mini (30 Minuter) – 450 Kr

Ekologisk ansiktsbehandling mini är en snabb och effektiv 30-minuters behandling som ger din hud en uppfräschning när tiden är knapp.

Denna behandling inkluderar en grundlig rengöring, en skräddarsydd peeling och en avslutande fuktighetskräm, alla baserade på 100% ekologiska och veganvänliga produkter. Perfekt för dig som är på språng men fortfarande vill ge din hud lite kärlek och omtanke, utan att kompromissa med kvalitet.

Ekologisk Ansiktsbehandling Mini Plus (60 Minuter) – 595 Kr

Ekologisk ansiktsbehandling mini Plus är en 60-minuters behandling som är en kombination av en grundläggande ekologisk ansiktsbehandling och en mini-behandling för att ge din hud extra vård och uppmärksamhet.

Avslutningsvis appliceras en fuktighetskräm som passar din hudtyp. Med 100% ekologiska och veganvänliga produkter ger ekologisk ansiktsbehandling mini Plus din hud en mer omfattande ansiktsbehandling.

Ekologisk Ansiktsbehandling Mini Lyx (120 Minuter) – 725 Kr

Ekologisk ansiktsbehandling mini Lyx är en 120-minuters behandling som ger din hud en förlängd och lyxigare upplevelse inom ramen för en mini-behandling. Denna behandling inkluderar alla steg från ekologisk ansiktsbehandling mini. Utöver detta får du njuta av en förlängd ansikts- och nackmassage, samt en hand- och armmassage för att främja total avslappning och välbefinnande.

Naturligt Facelift (75 Minuter) – 875 Kr

Naturligt facelift är en 75-minuters behandling som fokuserar på att ge din hud en lyftande och uppstramande effekt på ett naturligt sätt. Genom användning av speciella tekniker och våra ekologiska produkter ger vi din hud elasticitet och kontur.

Naturligt Facelift Plus (115 Minuter) – 1020 Kr

Naturligt facelift Plus är en förlängd 115-minuters behandling som tar naturligt facelift till nästa nivå. Utöver alla steg från Naturligt facelift inkluderar denna behandling en förlängd ansiktsmassage, en ögonmask och applicering av serum för att förbättra hudens elasticitet och kontur.

Naturligt Facelift Lyx (145 Minuter) – 1150 Kr

Naturligt facelift Lyx är den ultimata 145-minuters behandlingen för en lyxig och naturlig ansiktslyftning. Denna omfattande behandling inkluderar alla steg från både Naturligt facelift och Naturligt facelift Plus, vilket innebär att du får en komplett upplevelse för att förbättra hudens fasthet, elasticitet och ungdomliga utseende.

Beautiful woman having spa facial massage in beauty salon

Vi på Beauty For My Skin i Katrineholm är stolta över att erbjuda dessa varierade och prisvärda ekologiska ansiktsbehandlingar. Oavsett om du vill ha en mindre omfattande ekologisk ansiktsbehandling eller en mer omfattande lyxigare variant så har vi något som passar dig.

Boka din ekologiska ansiktsbehandling idag

Vill du uppleva fördelarna med ekologiska ansiktsbehandlingar i Katrineholm och skämma bort din hud med naturliga och hållbara produkter? Boka din tid hos oss redan idag och låt våra erfarna hudvårdsterapeuter ta hand om dig och din hud.

Kontaktuppgifter

Adress: Jägaregatan 20 B, 641 31 Katrineholm
Telefon: 070 – 482 87 66
E-post: info@beautyformyskin.se