Lash Lift & Brow Lift

Lyft dina ögon till nya höjder med vår lash lift och brow lift på Beauty for my skin i Katrineholm. Välkommen till en plats där din naturliga skönhet framhävs. Låt oss ta dig på en resa till ökad självförtroende och en magnetisk blick.

Boka nu

Här kan du boka din tid för Lash lift och/eller Brow Lift.

Lash- och brow lift

 • Lashlift 650 SEK

  Inkl färgning av fransar 90 min

 • Brownlift 795 SEK

  Inkl trådning och färgning av brynen 105 min

 • Lash- och brownlift 1 095 SEK

  Inkl trådning och färgning av brynen och fransar 135 min

Eyelash Lifting, Professional Procedure

LASH LIFT – FÖRVANDLA DIN BLICK MED EN NATURLIG BÖJNING

Upplev kraften i vår Lashlift-behandling, som är mer än bara en ögonfransbehandling. Med hjälp av avancerade tekniker lyfter och böjer vi dina ögonfransar, vilket ger dem en naturlig och långvarig böjning.

 • Varaktigt Resultat: Med vår Lash lift-behandling får du en bestående böjning som kan varar i flera veckor. Spara tid i din makup rutin, slipp daglig användning av ögonfransböjare och maskare. Njut av vackert böjda fransar varje dag som ger dig en sminkad look utan smink.
 • Naturligt Utseende: Vår teknik framhäver dina naturliga fransar, vilket ger en  men ändå framträdande effekt som framhäver dina ögons skönhet.
 • Säkert och Skonsamt: Vi använder högkvalitativa produkter som är skonsamma mot dina fransar och garanterar en säker behandling.

Förnya ditt utseende och låt dina ögon stråla med vår Lash lift-behandling.

BROWLIFT – SKAPA DEN PERFEKTA RAMEN FÖR DITT ANSIKTE

Vårt Browlift är mycket mer än bara en ögonbrynsbehandling. Genom att lyfta, forma och ge volym skapar vi den perfekta brynen för dig.

 • Lyft och Forma: Genom vår teknik får dina ögonbryn en ökad volym och en förbättrad form som ramar in ditt ansikte perfekt.
 • Icke-permanent Lifting: Browlift är en icke-permanent behandling, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dem som önskar förändring utan långvarigt åtagande.
 • Skonsamt för Huden: Vi använder endast produkter av högsta kvalitet, vilket garanterar en behandling som är skonsam mot din hud och dina ögonbryn.

Ge ditt ansikte ett nytt uttryck och framhäv din naturliga skönhet med vårt Brownlift.

Vad Är Lash Lift Och Brow Lift?

När det kommer till skönhet och estetik finns det en myriad av behandlingar som kan förhöja och framhäva ens naturliga drag. Två av dessa framstående behandlingar är Lash Lift och Brow Lift. Men vad innebär de egentligen?

Lash Lift: Ett Lyft för Dina Ögonfransar

Vad är det?
Lash Lift är en kosmetisk behandling designad för att lyfta och böja ögonfransarna uppåt. Till skillnad från ögonfransförlängningar, där syntetiska fransar appliceras, fokuserar Lash Lift på att förbättra dina egna naturliga fransar.

Hur går det till?
Behandlingen inleds med en rengöring av fransarna. Därefter appliceras ett speciellt serum som mjukar upp fransarna, vilket gör det möjligt att forma dem. Ett böjningsverktyg används sedan för att skapa den perfekta böjningen. Slutligen appliceras ett fixeringsmedel för att hålla fransarna på plats. Resultatet? Vackert böjda fransar som varar i flera veckor.

Vad ska man tänka på?
Efter en Lash Lift-behandling bör man undvika vatten och ånga på fransarna i 24 timmar för att säkerställa bästa möjliga resultat. Mascara kan användas efter 48 timmar, men ofta känner kunder att det inte behövs tack vare den dramatiska effekten av behandlingen.

Brow Lift: Skulptera Dina Ögonbryn till Perfektion

Vad är det?
Brow Lift, eller ögonbrynslyft som det ofta kallas på svenska, är en behandling som fokuserar på att ge ögonbrynen en lyftad och mer definierad form.

Hur går det till?
Behandlingen börjar med rengöring av ögonbrynsområdet. Ett specialserum appliceras för att förbereda brynen för lyftprocessen. Därefter borstas brynen i den önskade riktningen och formen. Ett fixeringsmedel används för att hålla brynen på plats. Resultatet är fylligare och mer definierade ögonbryn.

Vad ska man tänka på?
Efter en Brown Lift-behandling bör man undvika att röra vid brynen eller applicera makeup på dem i minst 24 timmar. Detta för att undvika irritation och för att säkerställa att brynen behåller sin nya form.

the master combs the eyebrows with a special brush after the eyebrow lamination procedure

Fördelarna med Lash Lift och Brow Lift:

 • Naturliga Resultat: Båda behandlingarna fokuserar på att förbättra dina naturliga drag, utan användning av syntetiska tillägg.
 • Långvariga Effekter: Resultaten kan varar i flera veckor, vilket minimerar behovet av daglig underhåll.
 • Snabb och Enkel Process: Behandlingarna tar oftast mindre än en timme, vilket gör det enkelt att passa in i en upptagen schema.

Frågor & Svar

 1. Hur länge håller resultaten av en Lash Lift eller Brown Lift?
  Svar: Resultaten varierar från person till person, men i genomsnitt håller en Lash Lift i 6-8 veckor och en Brown Lift i 4-6 veckor. Livslängden kan påverkas av faktorer som skötsel efter behandlingen och den naturliga tillväxtcykeln för dina ögonfransar och ögonbryn.
 2. Är behandlingarna smärtsamma?
  Svar: Nej, båda behandlingarna är i allmänhet smärtfria. Vissa kunder upplever en lätt känsla av stramhet eller dragning under processen, men detta är övergående.
 3. Kan jag använda makeup direkt efter behandlingen?
  Svar: Det rekommenderas att undvika makeup, särskilt mascara och ögonbrynsprodukter, i minst 24 timmar efter behandlingen. Detta för att säkerställa att fixeringsmedlen sätter sig ordentligt och för att minska risken för irritation.
 4. Hur skiljer sig Lash Lift från ögonfransförlängningar?
  Svar: Medan båda behandlingarna syftar till att förbättra ögonfransarnas utseende, fokuserar Lash Lift på att lyfta och böja dina naturliga fransar. Ögonfransförlängningar involverar däremot att fästa syntetiska fransar till dina egna för att skapa längd och volym.
 5. Är det några särskilda skötselråd efter Brown Lift-behandlingen?
  Svar: Precis som med Lash Lift bör du undvika att röra vid dina ögonbryn eller applicera makeup på dem i minst 24 timmar. Det är också bra att undvika stark sol och svettiga träningspass under de första 48 timmarna för att maximera livslängden på behandlingen.

Boka din lash lift och brow lift idag

Framhäv din naturliga skönhet med vår lash lift och brow lift. Upplev magin som skapar fantastisk form och elegans, samtidigt som det ramar in ditt ansikte. Boka din tid idag och låt dina ögon tala för sig själva!