En frisk hur är en hud i balans

Om beauty for my skin

Min Vision

Varför ska det vara svårt när det kan vara enkelt? Det naturen skapar det kan naturen bryta ner.

Med rena råvaror kan vi på ett skonsamt sätt tvätta, återfukta och smörja oss vår hud samtidigt snäll mot planeten och djuren.

Därför har jag valt att använda ekologiska och veganvänliga produkter. Utan konstgjorda ämnen, som ofta är skapade i lab som naturen har svårt att bryta ner och som inte är testade på djur. Vårt mål är att alltid se det från ett hollistisk perspektiv.

Jag som driver Beauty For My Skin

Jag som driver Beauty for my skin heter Miki Tran och är Diplomerad Ekologisk hudvårdsterapeut och Lymfmassör från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm, 2015.

Min resa inom hudvård började när jag själv inte hittade någon hudvård som passade mig. Jag kände mig torr och stram i huden efter rengöringen, ibland kunde jag även flagna på vissa områden.

Att smörja in ansiktet direkt efter rengöringen var ett måste. När jag började på Axelsons Gymnastiska Institut kom jag i kontakt med att jobba med OMC, Oil Cleansing Method och blev helt såld av det konceptet. Idag kan jag inte tänka mig att använda något annat än oljor.

Min hud är mjukare, lenare, har mindre pormaskar, har mer lyster. Framför allt så är den frisk och i balans.

Har du några frågor?

Kontakta oss

Öppettider & Kontaktuppgifter

Jägaregatan 20 B, 641 31 Katrineholm

Telefon: 070 – 482 87 66

info@beautyformyskin.se

Jag är bara på plats enligt tidsbokningar men är tillgänglig för bokning Mån & Ons 10:00 – 14:30 / Tis & Fre 10:00 – 18:00 / Tors 12:00 – 19:00