En frisk hur är en hud i balans​

OM BEAUTY FOR MY SKIN

Min Vision

Varför ska det vara svårt när det kan vara enkelt? Det naturen skapar det kan naturen bryta ner.

Med rena råvaror kan vi på ett skonsamt sätt tvätta, återfukta och smörja vår hud samtidigt som vi är snälla mot planeten och djuren.

Vårt mål är att alltid se det från ett hollistisk perspektiv. Utan konstgjorda ämnen som ofta är skapade i lab som naturen och vår planet har svårt att bryta ner och som inte är testade på djur. Därför har jag valt att använda ekologiska och veganvänliga produkter.

- Där naturlig skönhet möter hållbarhet.

Jag som driver Beauty For My Skin

Jag som driver Beauty for my skin heter Miki Tran och är Diplomerad Ekologisk hudvårdsterapeut och Lymfmassör från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm, 2015.

Min resa inom hudvård började när jag själv inte hittade någon hudvård som passade mig. Jag kände mig torr och stram i huden efter rengöringen, ibland kunde jag även flagna på vissa områden. Att smörja in ansiktet direkt efter rengöringen var ett måste. Och ju längre dagen gick blev huden allt mer glansig/oljig, näsa, haka, pannan, den så kallade t-zonen. Ja jag tror de flesta av er känner ingen vad jag pratar om.

När jag började på Axelsons Gymnastiska Institut kom jag i kontakt med att jobba med OMC, Oil Cleansing Method och blev helt såld av det konceptet. Att tvätta och smörja ansiktet och kroppen med skonsamma produkter som rengör och återfuktar utan att rubba hudens pH-balans. Idag kan jag inte tänka mig att använda något annat än oljor.

Min hud känns mjukare, lenare, jag har mer lyster och mindre pormaskar. Framför allt så har jag fått en hud som är frisk och i balans.

Har du några frågor?

Kontakta oss

Öppettider & Kontaktuppgifter

Telefon: 070 – 482 87 66

info@beautyformyskin.se

Jag är enbart på plats enligt tidsbokningar. 

Jägaregatan 20 B, 641 31 Katrineholm